HTML

Rossz Szokás - rock n roll blog

A Rossz Szokás zenekar rock n roll életéről szóló rock n roll blog, csak és kizárólag rock n roll arcoknak :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Rövid Banda történet

2009.10.29. 10:31 Rossz.Szokás

A Rossz Szokás zenekar 2006 október 18-án alakult néhány régi barát és zenésztárs, Halász Tibor, Imre Tamás, Gazsó Roland és Molnár Ferenc közös agyszüleményeként. Zenéjükre a heavy metalos basszus és AC/DC-s gitár témák voltak főként jellemzőek.

Sikeres koncerteket adtak 2007 júniusa és 2008 áprilisa között, nem egyet a neves Blues Company előzenekaraként.

2008 májusában Halász Tibor kivált a Rossz Szokásból, hogy eleget tegyen Blöró felkérésének, és a Blues Company-t erősítse basszus játékával. A megmaradt három tag (Ferit kivéve) úgy gondolta, ezzel vége a zenekarnak. Roland megalapította azóta sikert-sikerre halmozó bandáját, a BitchGood-ot, Tomi pedig úgy döntött, hogy más irányba indul.

2008 augusztusában néhány zenésszel felélesztette Feri a bandát, de végül ez a próbálkozás nem hozott eredményt. Egy évvel később 2009-ben azonban ismét sikerült néhány zenészt összeszedni, akikkel folyik a munka.

3 dallal már bemutatkoztak egy születésnapon 2009. október 9-én, és a fogadtatás hatására úgy áll a dolog, hogy dübörög a banda.
Koncertek hamarosan.

1 komment

Címkék: zene rock rossz szokás

A bejegyzés trackback címe:

https://rossz-szokas.blog.hu/api/trackback/id/tr461483366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása